Tapte generalprøven – men vi er på rett vei!

MFK GIK – Bærum GIK 3-5 (1-2)

Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 11.04.2007

Målscorere for Moss:
– Valdrin
– Heia
– Valdrin

1.omg.
Vi ligger fint i lavt press, men gutta er tålmodige og agressive samt kontringsvillige når sjansen byr seg. Bærum viste seg å være et meget godt teknisk lag med mange hurtige spillere. Vi slipper inn to lette mål p.g.a. konsentrasjonssvikt. Bærum kommer
til flere store sjanser. Vi har også våre store sjanser med Stølen, Tobias og Didrik. Valdrin reduserer for oss, og skaper spenning i kampen.

2.omg.
Her får vi en tidlig utliknig ved Niklas Heia ved et langskudd, men så er det konsentrasjonen rett etter scoringen som gjelder. Her glipper vi, og Bærum utnytter seg av dette. Men det kommer en periode hvor Bærum spiller bra, og scorer to mål til. I denne perioden er vi litt på hæla. Vi henter oss inn igjen og skaper noen små farligheter, vi får en redusering ved Valdrin nok en gang, som får til et kjempeskudd med høyre høyre foten. Bærum får en straffe, som keeper Bjerke redder mesterlig.

Sett under ett så er vi meget godt fornøyd med mye, men vi må få bort de dumme feilene ved baklengsmålene. Klarer vi det, lover jeg en veldig artig seseong for oss. Nå gleder vi oss til seriestart tirsdag 17 april mot Stabæk borte.

Hilsen trener Håkon Johansen