Tapte åpningskampen mot Stavanger


Av: Daniel Thømt og Joakim BekkåsenMoss startet bra og ledet 0-1 til pause. Etter 0-2 målet tidlig i andre omgang gikk det nedover for Moss. Presset ble borte og Stavanger fikk tre relativt enkle mål. Hovedtrener Jon Eirik Ødegaard var allikevel brukbart fornøyd etter kampslutt.


 


 – Jeg synes vi fikk en trassig slutt på kampen, men selv om vi tapte i dag så var det mye positivt å ta med seg videre. Jeg følte vi hadde full kontroll frem til vi ledet 0-2. Etter det ble vi rufsete bakover og trodde kanskje at seieren var sikret. Vi lå veldig høyt med laget og kom til mange sjanser, men slapp til Stavanger for lett mot slutten. Nå har vi hatt en lang rekke kamper med seier i serien, så en kamp som denne ville vi fått uansett på ett eller annet tidspunkt, oppsummerer Ødegaard og forteller videre om de neste kampene:


 


 – Nå fikk en vanskelig start men skal på ingen måte gi opp. Vi har to kamper igjen å spille mot Aalborg og Hødd, og skal gi full gass hele veien. I morgen skal vi vise hva vi er gode for med ett revansjesugent lag, avslutter Ødegaard.


 


Kampfakta:


Stavanger IF-Moss FK 3-2 (0-1)


Sted: Skagen stadion


Tilskuere: ca.80


 


Mål Moss:


0-1              Martin Holmen (15)


0-2              Andreas Kjærnes (47, str)


 


Startellever Moss: Kevin Duuve, Jørgen Stifterud, Aleksander Jakobsen, Niklas Heia, Mats Kaxrud, Andreas Nygård, Are Larsen, Aleksander Bachke, Kristoffer Skauås, Martin Holmen, Marius Aleksandersen


 


Innbyttere: Kristian Bjerke, Tobias Hattevig, Christian Evensen, Anders Bjørkman, Andreas Kjærnes, Vegard Edelsten, Håkon Evensen