Tap i Sogndal

Christer Jensen sørget for en meget god MFK-start, da han la ballen i lengste etter sju minutter. Sogndals keeper var sjanseløs, dermed ble det en sjokkstart på Fosshaugane.


Sogndal hadde mye ball i første omgang og kunne fort utlignet, men defensivt fungerte det unge forsvaret og en god Frode Larsen holdt buret rent. Moss på sin side hadde en sjanse i tillegg til målet. Dessverre var John Muiruris forsøk etter 37 minutter for svakt.


I andre omgang fikk hjemmelaget tidlig mål ved Henrik Furebotn. Da var det spilt fire minutter av omgangen.


Etter 62 minutter satt den på ny. Etter et hjørnespark lempet John Midttun Lie ballen inn i feltet og den tidligere Sparta-spilleren, Daniel Lubieniecki, satt ballen sikkert i mål.


-Tapte for et bedre lag


Moss skapte fint lite i kampen og Sogndal vant fortjent.


– Det var veldig surt. De styrer jo mesteparten av kampen, men vi fikk en ledelse som vi holt av i førsteomgang. Så får vi to i mot i andre omgang. Det er litt surt når vi klarer å være så gode som vi er til å ri av i første omgang, sier Frode Larsen til Radio Moss.


– Vi taper vel i utgangspunktet for et bedre lag, selv om det var en ganske jevn kamp. Men – Sogndal var bedre enn oss. Vi hadde litt problemer til tider med gjennomløpninger på midten, bortsett fra det, så klarer unggutta seg bra defensivt. Vi ønsker vel i utgangspunktet at de skal bidra litt mer offensivt, men jeg er all right fornøyd med jobben de gjør, kommenterte trener Per Morten Haugen til radiokanalen.


Kampfakta
Sogndal – Moss 2-1 (0-1)
Fosshaugane Campus
Dommer: Bjørn Hansen
Tilskuere: 1607

Mål:
0-1 Christer Jensen (7)
1-1 Henrik Furebotn (49)
1-2 Daniel Lubieniecki (62)


MFKs lag:
Frode Larsen – Marius Gjestrumbakken (Bjørnar Johannessen i 16. min), Martin Thømt Jensen, Krister Wemberg, Halvard Lien Simonsen – Vladan Grujic, Jo Sondre Aas, Lars Øvrebø, John Muiruri – Kenneth Kvalheim, Christer Jensen.