Takker for seg i Moss FK

Takker for seg i Moss FK

Samen Rostami gir seg i Moss Fotballklubb, men understreker at han og klubben skiller lag som gode venner.

Rostami har i flere år vært en spennende og talentfull spiller i Moss Fotballklubb. Den offensive spilleren har spilt en rekke kamper for rekruttlaget i 5. og 4. divisjon, og scoret mange mål. Han har også fått sjansen på A-laget.

Nå velger han derimot å takke for seg i MFK.

– Jeg har valgt å gi meg på grunn av lite motivasjon. Grunnen for at jeg har mistet litt motivasjon er fordi jeg ikke får spilletid på A-laget noe som er viktig for meg. På grunn av dette er det riktig av meg å gi seg, forteller Rostami og fortsetter:

– Marijo og trenerteamet har vært ærlig med meg hele veien og jeg setter stor pris på jobben de har gjort med meg den tiden de har vært her. Alt er bra, men føler at dette er det rette for meg for øyeblikket. Jeg er fortsatt en mossegutt og er utrolig glad i Moss, som er klubben i mitt hjerte. Og jeg håper jeg kan kommer tilbake og kan spille for A-laget og hjelpe Moss en gang i fremtiden. Jeg ønsker alt godt for Moss denne sesongen og de kommende sesongene, sier han.

Skryter av spilleren

Hovedtrener Marijo Jovic legger ikke skjul på at de jobbet med å finne en god løsning for Saman Rostami, men at det dessverre ikke lot seg gjøre.

– Vi snakket med Saman før sesongen og fortalte ham at det ikke kom til å bli så mange minutter for A-laget. Vi forsøkte derfor å finne en 3. divisjonsklubb som kunne ha ham på lån, men det var ikke så mange klubber i Østfold som hadde en åpen plass for en kantspiller. Vi ga ham tilbud om spill på rekruttlaget vårt og trening med A-laget, forteller Jovic, som har full forståelse for Saman Rostamis avgjørelse:

– Saman har vært profesjonell hele veien og vi ønsker ham lykke til i framtiden!

Hva som blir neste steg for Rostami er usikkert. Han er derimot klar på at han ønsker å satse videre.

– Jeg skal ta en liten pause nå og prøve å finne meg noe som passer meg og et sted jeg kan utvikle meg til å bli en bedre fotballspiller, avslutter Saman Rostami.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design