– Takk for støtten!

2017-sesongen er snart over. Og for ett år det har vært. Opprykket greide vi gjennom hardt arbeid, ydmyk holdning og utviklingsorientert tankegang. Vi har noen fantastiske opplevelser å se tilbake på. 8-0-seier på Bellevue 16. mai, en fantastisk cupkamp mot Sarpsborg 08 hvor vi burde avgjort kampen på 1-1, snuoperasjonen i Halden, 7-0 på hjemmebane mot Strømsgodset II. Opprykket sikret med 6-0 hjemme mot Oppsal. Og vi kunne nevnt flere kamper og flere opplevelser.

Disse opplevelsene sitter sterkt i oss, og kommer til å gjøre det resten av livet. Ikke kun fordi det å vinne kamper er gøy, men fordi vi har vært heldige som har fått oppleve alt dette med fantastiske mennesker rundt oss. Vi i trenerteamet er en sterkt sammensveiset gjeng. Vi har en fantastisk spillergruppe som står samlet. Og ikke minst et team med materialforvaltere som gjør en utrolig jobb. Disse tre gruppene utgjør MFKs A-lag. Vi har en gruppe med trenere, lagledere og spillere i yngres som bidrar med positiv holdning og fotballglede. Og styret vårt har jobbet hardt gjennom mange år. Og endelig fikk også dem en fortjent opptur. Disse gruppene utgjør MFK som klubb.

Så har vi sponsorer, tilskuere og ikke minst fantastiske Kråkevingen. Takk for støtten! Fotball er underholdningsidrett, og selv om vi i noen kamper i år ikke har underholdt så håper vi dere har kost dere gjennom sesongen. Uten dere er vi ingenting. Uten tilskuere, supportere og samarbeidspartnere ville ikke fotball vårt verdens største idrett. I år har støtten fra tribunen vært helt utrolig, og vi håper dette fortsetter neste år. Husk at neste år mest sannsynlig blir tyngre på et høyere nivå, men når vi fortsetter å stå samlet slik som i år vil vi komme oss gjennom alt. Og sammen kan vi fortsette å utvikle Moss Fotballklubb.

To kamper skal spilles nå på lørdag. Vi kommer til å stille lag som vi mener kan vinne begge kampene. Uansett blir det en fantastisk happening på Tivoli Sportsbar lørdag kveld, og vi håper alle dere kommer. La oss feire sesongen slik som vi har gjennomført den – sammen!

For siste gang i år;
La hjertet slå…

Med takknemlig hilsen,
Ole Martin

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design