Takk for innsatsen!

Braun Andresen kom til MFK foran 2012-sesongen, og har gjennom fem sesonger vært en hardtarbeidende og lojal spiller. Han utviklet seg godt tidlig i MFK-karrieren, og fikk flere år i A-stallen. Nå går veien videre til Sprint-Jeløy, og vi takker Ekholt-gutten for en strålende jobb over flere år i MFK.

– Aleksander er en utrolig flott gutt, med gode holdninger og stor vilje. Han er også en god fotballspiller, men har dessverre vært mye uheldig med skader de siste årene, sier Ole Martin Nesselquist.

– Når Gard (Trener Sprint-Jeløy) ønsket «Aleks», så er det bedre for hans utvikling å være en sentral brikke i Sprint-Jeløy fremover, og forhåpentligvis få være skadefri en periode, legger Nesselquist til.

Braun Andresen hadde kontrakt med MFK ut 2018-sesongen, men klubbene og spilleren er altså enige om at det beste for hans utvikling er å melde en overgang allerede nå. MFK takker Sprint-Jeløy for ryddig kommunikasjon og god samarbeidsvilje som legger til rette for spilleren.

– Det er slik vi vil ha det her i byen. Spilleren i fokus. Og ikke noe er bedre om vi kan hente Aleksander tilbake om noen år fordi han har utviklet seg enda mer som spiller, sier Nesselquist.