Superreserven slo til igjen – MFK fortsatt med der oppe

Av: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Trener Knut Tørum: – Et fantastisk bytte!

Kommentar til kampen?

– Vi spiller en veldig god kamp, men vi sliter med å komme til de store sjansene pga de gode stopperne til Bryne. De var vanskelige å komme forbi i store deler av denne kampen, noe som hindret oss i å komme til gode målsjanser.

Byttet ga full pott? – Hvorfor fikk Steffen Nystrøm sjansen?

– Vi ville ha mer fart og løpe dueller på kanten for å kunne spille ballen inn i rommet bak stopperne til Bryne, noe som viste seg til å være et fantastisk bytte. Steffen Nystrøm var alene med keeper-Eskeland begge ganger og satte ballen konstant i mål, han løp rett og slett i fra alt som var av rødkledte.

Har du vurdert å omskolere helten til spiss?

– Det må vi eventuelt komme tilbake til senere for å se hvilken plass som vi vil bruke han på, men han trives veldig godt som kantspiller. Men det er ingen tvil om at muligheten til å spille i fra start er absolutt tilstede for Nystrøm. I dag var han knallgod og han gjorde nøyaktig det som han fikk beskjed om, forteller en meget fornøyd og stolt trener Knut Tørum.

– Vi var veldig heldige som ikke fikk mål i mot oss og hadde faktisk «englevakt». Bryne hadde i hvert fall 4-5 store sjanser til å score på oss, spesielt ved en anledning – da ballen trillet langs målstreken og ut forbi stolpen. Men marginene var ikke på Brynes side denne gangen, i dag var det vi som trakk det lengste strået.

– Nå må vi bare klare å fortsette denne gode trenden videre til neste kamp, sånn at vi kan ta innpå de andre topplagene som ligger foran oss på tabellen. Vi går for å vinne hver eneste kamp uansett motstander, hvert poeng vi får er viktige poeng for oss.

Steffen Nystrøm: – Jeg leverte en god søknad i dag!

Hvordan føles det å være den store helten i dag?

– Jeg var heldig som fikk denne muligheten til å komme inn som innbytter, samtidig som jeg avgjorde kampen med to scoringer, dette er bare helt ubeskrivelig moro.

Kommentar til scoringene dine?

– Ved 0-1 scoringen slår Tommy Edvardsen meg igjennom på ca 25 meter, så tar jeg med ballen på hodet og på et touch så skyter jeg på volley og rett i mål.

– Ved 0-2 scoringen får jeg ballen fra Jonas Krogstad, løper forbi backen til Bryne og snur meg rundt for å se om det er noen andre i nærheten, og det var det ikke. Da skyter jeg hardt og ballen treffer under tverrligger og går i mål. Følte meg sikker på at den skulle gå i mål siden jeg traff så bra med den første scoringen, sier en selvsikker to målsscorer.

Håper du å få sjansen fra start mot Hønefoss på lørdag?

– Det tar jeg med en klype salt, jeg har levert en god søknad i dag i alle fall. Jeg håper jo å få sjansen fra start etter hvert, men er fornøyd med at jeg får komme utpå og gjøre en god jobb ute på banen. Jeg må bare jobbe hardt videre, så kommer nok mine sjanser også til å bli en av de 11 utvalgte som starter kamper. At det er konkurranse om plassene blant spillerne er bare bra, noe som øker kvalitetene betraktelig – sier dagens helt, Steffen Nystrøm til mossfk.no