– Styrker selvtilliten!

– Endelig ble det seier igjen. Det smakte ubeskrivelig godt etter tre sure tap og en vanskelig periode for laget. Jeg synes at vi gjør en god kamp i dag og starter veldig bra, men vi slipper dem litt unødvendig inn i kampen igjen. Men vi klarer heldigvis å banke inn 2-1 scoringen som avgjorde kampen og sikret oss viktige poeng i serien.

Unødvendig redusering
– Akkurat den er sånne situasjoner som kan skje dessverre. Vi har et par slike tabber hvor vi gir bort ballen til Nybergsund-spillerne, de får jo noen sjanser med litt press på oss i perioder.

Økt selvtillit
– Denne seieren betyr enormt mye både poengmessig og for lagets selvtillit videre fremover etter en tung nedtur.Viktig med rutine
– Bjørnar Johannesen sitt comeback etter skaden gjorde han på en særdeles flott måte. Han spiller suverent gjennom hele kampen og bidrar sterkt til at vi går seirende ut av dette viktige oppgjøret mot tabelltoeren. Fortsetter han i den stilen der så kan det bli veldig bra utover i sesongen.

Tett midtforsvar
– Stopperparet Engedal og Wemberg gjør også en strålende innsats i midtforsvaret i denne kampen. Nybergsund slipper ikke til så mye grunnet godt etablert stopperarbeid av de to gutta, avslutter en strålende fornøyd Øvrebø.