– Strukturen betyr enormt mye!

– Hva er du mest fornøyd med bortsett fra en etterlengtet seier og tre poeng?
– Jeg er veldig fornøyd med at vi står samlet som lag i nitti minutter der strukturen var en vesentlig faktor for at vi fungerte bra i samtlige lagdeler. Vi får mange flotte angrep som både gir fine scoringer og mange målsjanser.– Hvilke grep ble gjort for å snu dette fra en negativ og tung trend til det helt motsatte?
– Vi har vel i grunnen ikke gjort så mye i forhold til det, for å være ærlig. Innstillingen blant de elleve utvalgte sto i fokus i dag som det stort sett alltid gjør. Men i denne kampen kom vi godt i gang med den første scoringen som alltid er veldig viktig. Vi hadde stort sett full kontroll på Hødd selv om vi av og til senket oss noen hakk i løpet av oppgjøret.

– Har endringen av formasjonen noen positiv innvirkning på kveldens resultat tror du?
– Vi hadde en del gode brudd i både mellomrommet og i bakrom, der Bjørnar gjorde en god jobb i mellomrommet med sine flotte løp og egenskapen med å holde på ballen. Dette kan også være ett hjelpemiddel for å holde det defensive under kontroll, noe som det har vært et stort fokus på etter de siste kampene, avslutter en positiv og forventningsfull Geir Bakke. Han ser allerede nå frem til søndagens oppgjør mot Kongsvinger på Gjemselund stadion.