Streng straff til Fabien Vidalon

Umiddelbart etter kampen var det en episode hvor franskmannen slo til en motspiller i ansiktet.
Norges Fotballforbund har mottatt rapporter fra kampens dommer og delegaten på kampen og oversendte disse til påtalenemnda for vurdering. Påtalenemnda har i besluttet å påtale saken til Disiplinærutvalget. Dette utvalget har nå altså ilagt Vidalon tre kampers karantene for sin opptreden i ovennevnte kamp.
Moss Fotballklubb er gitt  anledning til å levere sine merknader i saken og har benyttet denne muligheten.


Moss Fotballklubb tar sterk avstand fra slik oppførsel på fotballbanen. Punktum.


Etter denne episoden har klubben hatt samtaler med spilleren for å ytterligere understreke at gjentatte disiplinærbrudd er fullstendig uholdbart. Slike handlinger ødelegger for spilleren selv og ikke minst ødelegger det for resten av laget og alle som støtter klubben. Moss Fotballklubb er i dagens situasjon avhengig av at alle spillere må være tilgjengelige for spill og at alle spillere bidrar til at A-laget beholder plassen i Adecco-ligaen.


Marius Gjestrumbakken fikk også rødt kort i samme kamp. Han er ilagt én kamps karantene.


Det har vært et gjennomgående problem hele sesongen at Moss FK har pådratt seg altfor mange gule og røde kort og dette er et faktum som ledelsen i klubben ser svært alvorlig på og har satt fokus på i spillergruppen. Fotballklubben ønsker å ta et endelig oppgjør med denne ukulturen.


Etter samtalene med Fabien Vidalon er begge parter enige om at slike episoder ikke skal gjenta seg. Spilleren har beklaget seg for gjentatte episoder og har uttrykt bestemt at dette var siste gang han vil figurere i en disiplinærsak av slik karakter.


Moss Fotballklubb fortsetter med det holdningsskapende arbeidet på og utenfor banen helt frem til dette problemet er eliminert og vi igjen kan omtales som en klubb som assosieres med fair play.


På søndag reiser vi til Sandnes med de spillerne vi har tilgjengelige og forventer at alle trøkker til 110% – med lovlige midler!