Stortap for rekruttlaget

Trener Rune Tangen hadde følgende kommentarer å legge til etter stortapet for gutta fra svenskegrensen:

– I dag var vi rett og slett sjanseløse, spesielt i andre omgangen. I første omgang så var vi litt mer på høyde med Kvik Halden uten at vi skapte noe sjanser. Kvik hadde heller ikke mange mulighetene utenom de to scoringene.

– Men etter pause blir vi kjørt fullstendig over. Vi har hatt veldig mange kamper i det siste og  mange av de spillerne som spilte i dag har også spilt kamp tidligere i uka. Noen måtte spille på uvante plasser som de ikke helt behersker, og på toppen av det hele fikk vi to forfall rett før kampstart. Da blir det naturlig nok en vanskelig kveld. 

mossfk.no legger til at reservekeeper Kevin Duve måtte brukes som utespiller i sluttminuttene, han tok over etter Marius Henriksen som måtte ut med det som så ut til å være krampe.

Vi har nå spilt to rekruttkamper denne uken som begge endte med tap og uten at vi scorer  mål. Bekymrer det deg på noen måte?

– Nei, det gjør ikke det. Vi manglet mange spillere, blant annet tre spillere fra a-laget. Juinorspillerne har hatt kamper både mandag, onsdag og i dag torsdag. Rekruttlaget er avhengig av å ha med noen flere fra a-laget for å få litt mer tyngde og rutine.

– Gutta gjorde uansett sitt beste her i kveld, men å spille på litt uvante plasser i tillegg gjør det ekstra vanskelig, runder Tangen av til slutt.

KAMPFAKTA

KONICA MINOLTA LIGAEN-2009
16. serierunde

3. div: Moss II – Kvik Halden 0-7  (0-2)

Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 13.08.2009
Kl: 19.00

Målscorere:
0-1, Dardan Mehmeti (26)
0-2, Rasmus Bjærum (40)
0-3, Kristoffer Solvang (56)
0-4, Lukass Lubieniecki, str (73)
0-5, Sabrer Khatar (78)
0-6, Håkon Bukholm (85)
0-7, Magnus Henriksen (88)

Startellever Moss II:
Kristian Bjerke, Marius Gjestrumbakken, Vegard Andersen (Aleksander T. Jacobsen), Niklas Heia, Anders Bjørkmann, Mads Stølen (Rune Jervsjø), Marius Henriksen (Kevin Duve), Kristoffer Skavås, Håkon Evensen, Kristian Evensen, Mads Dyrseth.

På benken:
Kevin Duve, Rune Jervsjø, Aleksander Thers Jacobsen

Se bilder fra kampen her:                                                      Foto: Alvin Holm