Stortap for G13

REFERAT

Kampen startet ikke så bra for våres del. Keeper Henrik Wensell måtte gi seg på grunn av en vond lyske på oppvarming, og når vår andre keeper ikke hadde mulighet til å komme før kampstart, ble det midtstopper Christopher Bredahl som måtte gå i mål. Til å ikke ha stått så mye tidligere, så gjorde han en kjempe jobb. Anders Pettersen var ferdig oppvarmet etter 20 minutter, og sto resten av kampen, glimrende. Veldig bra Anders!


                                                         (Foto: Alvin Holm)
 
1. omg var veldig tam. Vi vinner ikke en eneste 2. ball, det er altfor store rom mellom leddene våres, og slurver i det defensive arbeidet. Det hjelper når reservekeeper Bredahl kommer inn som midtstopper 10 minutter før pause, da blir det mye mer trøkk, men dessverre er det for sent. Vi ligger allerede under 0-5, og det holdt seg til pause.
 
I pausen blir vi enige om å trøkke til mer i duellene, og vi ønsker også å etablere et eget spill.


                                                         (Foto: Alvin Holm)

Det greier vi til de grader. Kun to minutter etter hvilen scorer vi, og vi presser Askim tilbake på banen. Askim hadde en utrolig rask spiss, som utgjorde angrepet deres. Vi greide ikke falle av riktig, så de scoret samtlige mål i kampen på det. Men vi står opp, vinner dueller, spiller ball på et og to touch, og beveger oss. En kjempegod omgang! Spiller vi sånn gjennom hele kampen, skal de fleste lag slite seg til poeng mot oss.
 
Askim vinner 8-2, selvom kampen var mer gjevn en resultatet tilsier. Vi har en veldig dårlig periode i første omgang hvor vi slipper inn 4 mål på 8 minutter. Da rakner alt.

 
KAMPFAKTA

Seriekamp, KM-A G13

Moss FK-Askim FK  2-8

Sted: B-feltet, Melløs
Dato: 11.05.2010
 
Startoppstilling MFK:
Christopher Bredahl, Sivert Kristiansen, Julie Ertnes, Åsmund Martinsen, André Waglen, Trygve Markussen, Ole-Martin L. Hansen, Remi Grini, Theodor Kildahl, Christoffer Szwarc, Arlind Rexha.

Benyttede reserver:
Anders Pettersen, Emil Telstad, Kevin Havig, Kristian Ellingsen, Victor O. Baugh, Jan Christian Blystad.
 
 
Anders Pettersen, Christopher Bredahl og Kevin Havig er best hos de gule.
 
Neste kamp er tirsdag borte mot Råde!
 
Mvh
Kjetil og Ole Martin