Storspiller for Sogndal II i 3. divisjon

Kenneth Kvalheim forteller til mossfk.no i dag at det for tiden er litt styr i Sogndal etter at det ble kjent at nåværende hovedtrener gir seg etter sesongen av personlige grunner. Harald Aabrekk er ansatt som ny hovedtrener for sesongene 2010-2011, melder sogndal.no på sine nettsider.

– Det tar lang tid å bli kjent med en ny spillestil og ikke minst med mange nye medspillere på et nytt lag, legger Kvalheim til.

– Laget har også hatt en formsvikt på de siste serierundene. Vi har gått på noen overraskende tap, nå sist på hjemmebane mot Sarpsborg 08, hvor det ble tap 0-1.

Du spiller mer eller mindre fast på rekruttlaget til Sogndal siden du sliter benken for A-laget. Er det en tilværelse som du kan leve med?

– Jeg er selvfølgelig skuffet over å ikke spille for A-laget i Adeccoligaen. Jeg har faktisk ikke spilt så langt nede som i 3. divisjon på seks år, forteller han.

Sogndal II spilte kamp mot Jølster i går kveld. Det endte med storseier 9-0 – og Kenneth storspilte med fem målgivende pasninger pluss to scoringer.

Artikkelen forsetter under bildet


Kenneth Kvalheim i aksjon for MFK hjemme mot Mjøndalen tidligere i sommer (Arkivfoto: Alvin Holm)

Hvordan er det med hjemlengsel til Moss?

– Jeg savner selvfølgelig MFK og ikke minst spillerne der. Nå håper jeg inderlig at at ting ordner seg både sportslig og økonomisk for Moss Fotballklubb.

Når det gjelder videre planer etter denne sesongen svarer Kvalheim følgende:

– Vi får se hva som skjer etter denne sesongen. Jeg følger veldig godt med hvordan det går for Moss Fotballklubb for tiden. Jeg ønsker klubben lykke til videre – samtidig som jeg må legge til at alt fortsatt er mulig!, avslutter Kenneth Kvalheim.