– Storfornøyd tross tap

Av: Daniel Thømt


Moss møtte Ås som spiller i 95 klassen. Det var tøff motstand men laget fortsatte å presse på hele kampen. Hovedtrener Dag Grønstad synes laget viste glimrende innsats.
 – Det er ikke annet å si enn at dette var en knallkamp fra vår side. Ås er ett år eldre så vi gikk til denne kampen for å gjøre det best mulig. Jeg synes alle viser glimrende innsats og tæl. Selv om vi ligger under fortsetter vi med høyt trykk og godt spill, noe som er utrolig godt for en trener å se. Det er ingen grunn til å henge med hodet etter denne kampen. Vi skal nullstille oss i kveld og fokusere på neste kamp mot Halsen i morgen, forteller Grønstad.Vito Miracco (bildet over) spilte en solid kamp for Moss og var mye involvert i spillet fra sin posisjon som høyre ving. Selv var han svært positiv om lagkameratene etter kampen.
 – Dette var en sterk kamp fra samtlige på laget. Vi samarbeidet godt og kom til flere sjanser i kampen, sier Vito og forteller litt om egen innsats:
 – Jeg synes jeg spilte en bra kamp. Med gode spillere rundt meg er det alltid lettere å fungere. I dag fikk jeg mye gode baller og kom selv til en del innlegg. Nå skal jeg ta med dette videre og prøve å prestere enda bedre i morgen, avslutter Vito.


Startellever Moss: Simen Madsen, Preben Enerhaugen, Patrik Johnsen, Gard Stølen, Andreas Bårdlie, Ole Pedersen, Sindre Roos, Jørgen Nilsen, Vito Miracco, Ulrik Thømt, Jonas Zackariassen


Innbyttere: Jonas Grønstad, Jens Norsted, Marius Hansen, Fredrik Christiansen, Fritjof Hagbartsen, Stian Westbye, Ulrik Steen, Tobias Formosa


Mål Moss: 1-1 Jonas Zackariassen (14) 
  Moss 96 samlet til en pep-talk i pausen