Storflor på besøk

Rosenborgs Øyvind Storflor (20) var på besøk på treningsfeltet i dag. Han var invitert ned til Moss for å se på forholdene. Besøket var bare for en dag, men unggutten rakk å få et positivt inntrykk av klubben.

Fakta:
Født: Trondheim
Venstre ving
Kom til Rosenborg som junior fra Utleira
To sesonger på A-laget til RBK
Utleid til Byåsen i år

Hva vet du om Moss?
– Jeg vet at de er stabilt ca. midt på tabellen. Så kjenner jeg jo til treneren, da. Det er en ok klubb. Har pratet med daglig leder og sånt. Det er muligheter for at jeg kommer hit til neste år. Jeg kjenner de trønderne dere har nå, både Johan Petter Winsnes og Jan Tore Ophaug.
Hva er styrken din som fotballspiller?
– Det er vel teknikken. Også fart, kanskje. Har vel et bra skudd også, forteller den vesle trønderen.
Hvor lang kontrakt har du med Rosenborg?
– Jeg har tre år til med RBK, så det er kun utlån det er snakk om.
Men du har ikke noe i mot å ta turen sør-østover?
– Nei, det ser jeg frem til hvis det blir en realitet. Det vil nok ikke skje noe før eventuelt etter nyttår. Ikke noe før det, nei.
Hvordan har det gått med deg i Byåsen i år?
– Det har gått brukbart det. Vi har tapt da, men jeg får håpe vi holder oss så det ikke blir andre divisjon på de, da.
Førsteinntrykket ditt av Moss?
– Det virker som en trivelig klubb med en fin gjeng.