Stor pågang etter billetter!

Vi merker at det er stor interesse rundt oppgjøret til søndag hvor det blir et skikkelig lokalderby på Melløs stadion. Da gjester den formsterke naboklubben Sarpsborg 08 mossekråkene sin lekestue i kamp om de tre viktige poengene. Det er ingen tvil om at seier i dette oppgjøret er viktig for begge lag.

Skal MFK komme seg bort fra nedrykkstreken er kun seier og tre poeng godt nok. Det samme gjelder for gjestene som kjemper for å sikre seg kvalik-/opprykksplass. Utfallet får vi altså se på søndag kl. 15:00.

Moss Fotballklubb informerer at det er større pågang enn vanlig etter billetter til dette oppgjøret. Hvis mossingene vil være dominerende på tribunene til sin egen hjemmebane så bør de være tidlig ute med å sikre seg billetter. Ståtribunen blir garantert utsolgt innen kort tid. Det samme håper vi også skal skje med hovedtribunen, forteller daglig leder Frode Andresen.

Det er bekreftet at totalt seks fulle busser pluss privat biler fra Sarpsborg ankommer Melløs stadion søndag. Da bør mossingene også kunne kjenne sin besøkelsestid og være tidlig ute med å sikre seg billetter.

Melløs stadion har et fastsatt tilskuertak på kun 3088 tilskuere. Dette er fordelt på de to tribunene på følgende måte.

Hovedtribunen har kapasitet på: 2470 personer.
Ståtribunen har kapasitet på: 618 personer.Derfor oppfordrer vi de som virkelig vil se denne kampen om å kjøpe billetter.
Det kan du enten gjøre på nettet ved å klikke på linken: billett24.no 
eller ved å kjøpe billetter i billettbua på Melløs stadion selve kampdagen.