-Stor fremgang

Frode har voktet buret samtlige kamper hittil i årets sesong. Han trives veldig godt i klubben og mener selv han har hatt en stor utvikling.


– Jeg er veldig fornøyd med tiden jeg hittil har vært i klubben. Jeg mener selv jeg har forbedret meg gjennom mye spilletid. Jeg har fått tillit fra Per Morten og det har uten tvil gjort meg til en bedre spiller. Jeg har også blittt mer voksen både på fotballbanen og utenfor banen.


– Jeg flyttet nylig fra foreldrene mine som har hjulpet meg å bli mer selvstendig. Moss er en stor klubb og som tidligere nevnt har jeg fått mye spilletid denne sesongen. Nå gjelder det for meg å jobbe hardt og utvikle meg videre, forteller Frode.


Må nullstille oss


Moss står med fattige syv poeng på seks kamper. Frode mener spillerne må gå i seg selv og starte fra bunn av.


– Jeg kan ikke si jeg er fornøyd med den starten vi har hatt på sesongen. Vi har kun syv poeng som er altfor svakt, og mange hadde kanskje ventet seg mer. Jeg tor vi må nullstille oss og finne ut av hva som ikke har fungert så langt. Jeg tror det vil løsne for oss hvis vi klarer å vinne flere kamper på rad.


– Men først og fremst må vi la være å tenke på om vi kan rykke opp eller ikke. Både jeg og resten av laget ønsker en best mulig sesong og det er viktig at vi skjerper oss for å henge med. Vi må ta en kamp av gangen, og forhåpentligvis løsner det allerede til torsdag i bortekampen mot Sogndal, avslutter Frode.