Stjørdals-Blink tok alle poengene på Melløs

Stjørdals-Blink tok alle poengene på Melløs

(Moss FK-Stjørdals-Blink 1-3) Til tross for at hjemmelaget skapte desidert flest målsjanser, var det gjestene som lyktes best foran mål.

Moss styrte store deler av 1. omgang og var nære å ta ledelsen flere ganger. Men i det 33. spilleminutt var det Sander Kartum som heller sendte gjestene i føringen med et flott skudd fra distanse. MFK presset på for utligning, men det sto 0-1 til pause.

2. omgang fikk en forrykende åpning med et heltent mosselag. I omgangens første minutt vartet Moss opp med et nydelig angrep, hvor Thomas Klaussen til slutt fikk ballen foran mål og gjorde at utligningen var et faktum. Kun sekunder etter var Moss frempå igjen og var ekstremt nære ledelse. Men det ville seg ikke. Isteden gikk det Stjørdals-Blink sin vei.

I det 64. spilleminutt scoret Sander Kartum igjen og bortelaget ledet nok en gang. Spikeren i kista ble satt av Sivert Solli i det 82. spilleminutt.  Det endte dermed 1-3.

Se kampfakta og tabell her.

Dette ble altså en skikkelig stang ut-kamp for MFK, men det viser i alle fall at A-laget er på høyde med alle motstanderne i avdelingen.

Neste kamp er til søndag hjemme mot Bryne.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design