Stjernene inntar Melløs

Det betyr at en hel rekke stjernespillere tar turen til Melløs. Blant de norske fotballheltene som kommer, finner vi Rosenborgs Per Ciljan Skjelbred og Alxander Tettey, Tarek Elyonoussi fra FFK, Starts Morten Hæstad, Kevin Larsen fra Lyn og Vålerenga-stopper Jørgen Horn, som spilte for Moss FK i fjor.

På det danske laget står nok den største stjernen i mål: Manchester City-keeper Kasper Schmeichel har holdt nullen i sine tre Premier League-kamper i høst, senest mot Manchester United søndag. Nå får vi se om de norske talentene greier å sette ballen bak ham. Og kanskje kommer pappa Peter for å se på…

Festkveld

– Det blir en festkveld for fotball, og vi i MFK håper jo at Moss by er villige til å stille opp for å være med, sier arrangementsansvarlig Frode Andresen i Moss FK.
Han slår også på stortromma foran kampen og vil fylle ståtribunen med skole- og idrettsbarn.
– Vi har lyst til å vise at vi som by og klubb kan arrangere en slik kamp med en god ramme rundt. Derfor får alle skolebarn i distriktet gratisbillett på ståtribunen. Det er bare å møte opp ved porten mellom hovedtribunen og Løkenfeltet, sier Andresen til Moss Avis.
– Kampen spilles jo også så tidlig, at publikum rekker hjem for å se A-landskampen mellom Norge og Argentina på TV, supplerer Andresen.

Får inntekter

Kampen på Melløs er også en fullprodusert TV-kamp, som sendes på en av TV2s kanaler. Det sier sitt om prestisjen et slikt oppgjør har. På tribunen kommer det også til å kry av talentspeidere fra en rekke storklubber Europa rundt.
– Dette er jo en privatkamp, men vi er heldige som får lov til å arrangere et så morsomt og spennende oppgjør, med så mange gode fotballspillere involvert, hevder Frode Andresen.
Moss FK får forøvrig billettinntektene fra kampen siden det er en privatkamp. Klubben har likevel valgt å slippe barna inn gratis på ståtribunen for å skape en best mulig ramme rundt kampen.

Dette skriver www.moss-avis.no