Sterkt comeback!

KAMPFAKTA

G16 Elite: Lørenskog – Moss: 3-3 (2-1)


Målscorere og assist:
2-1: Thomas Gjestrumsbakken (Tommy Larsen).
2-2: Sondre Aasen (Oskar Hansen).
3-3: Thomas Gjestrumsbakken (Oskar Hansen).

Laget:
Ole Martin Johnsen, Jesper Andersen, Jørn Listerud (K), Magnus Andersen, Simen Lunde, Preben Andersen, Sondre Aaswn, Thomas Gjestrumsbakken, Oskar Hansen, Tommy Larsen, Christoffer Moe.


Innbyttere:
Jonas Grønstad, Hc Hansen, Christian Orheim, Fredrik Tonholt, Jørgen Sande.


REFERAT 

En kamp vi sover de første 25 min. Lørenskog tar ledelsen allerede etter 1 min, og kjører på videre. Vi er tafatte i duellspillet, og det er store strekk i lagdelene. Vi slurver i det offensive spillet.


De siste 15 min av 1 omg klarer vi å løfte oss til de grader, vi gjør en meget god prestasjon når vi henter opp 2 mål. Flott gjort gutta.


                                                        (Arkivfoto: Alvin Holm)


2. omg starter på verst tenkelig måte da Lørenskog tar ledelsen igjen etter 5 min, men etter dette setter vi standaren. Vi trykker til i duellspillet, og ligger tett med lagdelene. Offensivt tør vi og slippe oss løs, og kommer til flere gode sjanser. Gleden var stor når vi på siste spark i kampen klarer å utligne.


Takk gutta for at dere klarer å reise dere og står på når vi kommer under tidlig med 2 mål. Det var en fantastisk prestasjon av dere. Nå er det bare og ta med seg de siste 55 min av denne kampen inn mot neste kamp, som er førstkommende fredag mot Raumnes/Årnes på Melløs klokken 1845. Da er undertegnede og Truls bortreist, så vi ønsker Johnny, Anders, Terje, Kjetil og gutta lykke til.


mvh Håkon Johansen