Sterk seier til rekruttene

Gledelig er det at John «MO» Muiruri spilte hele første omgang og er klar til å kjempe om en plass i startelleveren til søndag. Trener Rune Tangen (bildet over) var et eneste stort smil etter kampen og sier til mossfk.noat dette var en sterk og absolutt en godkjent kamp av et blandet lag som besto av angrepsvillige a-lagspillere og talentfulle juniorspillere.


KONICA MINOLTA LIGAEN-2008
1. serierunde

3. div: Moss FK II – Sarpsborg Sparta FK II 4-0 (2-0)
Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 14.04.2008
Kl: 19.00

Målscorere:
1-0, Hallvard Ligård (7)
2-0, Steffen Lilleng (20)
3-0, Martin Holmen (48)
4-0, Hallvard Ligård (52)


– Hvordan opplevde du seriepremieren?
– Jeg synes at det var en veldig bra og gjennomført kamp av oss. Vi startet bra fra første minutt og det var godt å se at strukturen satt godt i laget. Vi brukte hverandre mye hele tiden og det var ikke så mye føring. Vi var klart det beste laget fra start til slutt. Er også veldig godt fornøyd med at vi scorte fire mål her i dag og samtidig holdt nullen, noe som også er viktig. Det er blitt en veldig stor konkurranse på a-laget nå. De som banker på døra til a-laget må prestere godt på rekruttlaget fremover. I dag var det mange som meldte seg på om en plass i startelleveren mot Sandefjord til søndag, og det er veldig bra. Det er sånn det skal være !


              Midtbaneterrier Steffen Lilleng imponerte og scorte

– Hvordan ser du på comebacket til «MO» som spilte hele første omgang?
– Han klarte seg bra han. «Jonna» gjorde også en god jobb her i dag, samt at stopperne Daniel, Jack og juniorspiller Krister Wemberg ryddet godt unna.  Hallvard scorte to mål som også er veldig gledelig, men stort sett hele laget spilte en godkjent serieåpning i 3. divisjon, synes jeg. Det er her de fleste legger grunnlaget for å gjøre seg fortjent til en plass på a-lagets startellever, og det var det faktisk mange som viste frem i dag, avslutter trener Rune Tangen.


                  Her setter Martin Holmen inn 3-0 målet til Moss


                              John Andreas Husøy var god i denne kampen


                                   Jack Stewart spilte tilfredsstillende