Sterk prestasjon

KAMPFAKTA

Moss FK – Ekholt BK 3-3  (1-1)

Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 18.02.2010

Kl: 20.30 


Målscorere og assist:
0-1: Ukjent.
1-1: Didrik (Tino).
1-2: Ukjent.
2-2: Oskar H (Tommy).
3-2: Tommy (Christoffer).
3-3: Ukjent.


Laget:
Sindre, Jørn, Hasan, Kent, Hc, Simen, Hamad, Alfred, Sondre, Didirk, Tino.


Innbyttere:
Jonas, Jesper, Christian, Eirik, Steffen, Oskar H, Tommy, Christoffer.

REFERAT

1. Omg:

Ser det ut som vi har litt for stor respekt for gutter som er litt større, og det ser ut som de er litt sterkere enn oss. De er igjennom noen ganger, men Sindre redder mesterlig.


Etter hvert så tør vi å tråkke til i duellene, og spillerne finner fort ut at vi er fullt på høyde med dem fysisk. Når vi da i tillegg tør å spille fotball, så kommer vi til en del halvsjanser.


Ekholt tar fortjent ledelsen 1-0, før vi begynner å ta over kampen. Vi får en utligning med Didrik med et vakkert skudd fra 20-22 m helt oppe i vinkelen.


I pausen så bytter vi inn 7 spillere.


                                              Arkivfoto: Alvin Holm


2. 0mg: Tar vi kommandoen fra start og spiller flott fotball med gode bevegelser og presisjon i pasningsspillet vårt. Alikevel er det Ekholt som tar ledelsen igjen.


Etter det så skaper vi vi mange sjanser. først så utligner vi med Oskar H etter et nydelig forarbeid av Tommy. så tar vi ledelsen ved Tommy. Vi kunne etter det punktert kampen, men vi sliter litt med uttellingen, men det kommer kæller når serien starter.


På overtid får Ekholt et frispark ved 16m, som de setter vakkert i mål. Det er det siste som skjer.


Alt i alt en god gjennomført kamp fra vår side mot antatt sterkere spillere enn oss. Vi gir dem god match på fysikken, og vi spiller til tider god fotball under vanskelige forhold.


Et ekstra pluss til keeper Sindre som har 4-5 kvalifiserte redninger. Eirik og Kent som har hospitert med oss denne uken fortjener også ros for innsatsen de legger ned.


Mvh


Håkon, Truls, Anders, Tor.