Sterk andreomgang

Kråkerøy lå på andreplass bak Moss på tabellen, så denne i kampen var det viktig å få til gode prestasjoner, for å få ett godt resultat.


– Førsteomgang begynte veldig slapt fra vår side. Defensivt hadde vi dårlig press på ballfører, vi flyttet beina for sent. Offensivt startet bevegelsene for sent, og vi var også upresise i avleveringene våre. Kråkerøy scoret på dødball hvor vi sto og sov.  Det bedret seg litt de siste ti minuttene, sier trener Håkon Johansen 


foran andre omgang ble MFK-gutta enige om å justere tre ting; Forflytte bena kjappere defensivt, bedre bevegelser når vi har ballen og mer presisjon i pasningsspillet.


– I denne omgangen så var vi gode i store perioder. Vi gjore de tingene vi snakket om i pausen. Vi hadde kontroll defensivt, vi forflyttet oss kjapt og vant ballen i gunstige posisjoner. Dette gjorde at vi fikk kortere vei til Kråkerøys mål, og da pasningsspillet også begynte å sitte, så produserte vi mange store sjanser. Det stoppet på fire mål. Det kunne fort blitt det dobbelte.


– Vi får ta lærdom av dette alle sammen. Vi kan ikke vente 1 omgang før vi kommer i gang, det kan være for sent.  Likevel skal gutta ha masse skryt for at de resiste seg til de grader i andreomgang.


Neste kamp er siste gruppekamp i adidascup mot Kjelsås på Melløs lørdag 6 juni klokken 1500.Fakta:
Kråkerøy – Moss 2-4 (1-0)
Seriekamp, G15 Elite

Mål:
1-o Ukjent.
1-1 Steffen.
1-2 Steffen.
1-3 Steffen.
1-4 Marcus.
2-4 Ukjent.


Laget: Ole H, Jesper, Hasan, Christian, Hc, Olav, Sondre, Alfred, Oskar H, Steffen, Christoffer.
Innbyttere: Ole M, Magnus, Julian, Oscar E, Hamad, Marcus.