Startet sesongen med full pott

Interkretsserien/1. serierunde

G16 Elite: Ullensaker/Kisa – Moss FK 2-3  (2-1)

Sted: Jessheim Idrettspark
Dato: 16.04.2010

Kl: 18.45
 
Målscorere og assist:
1-0: Ukjent.
1-1: Tommy Larsen (Fredrik Tonholt).
2-1: Ukjent.
2-2: Tommy Larsen (Hasan Øzbal).
2-3: Christoffer Moe (Simen Lunde).
 
Laget:
Sindre Furset, Jesper Andersen, Hasan Øzbal, Christian Orheim, Jørn Listerud(K), Sondre Aasen(54), Fredrik Tonholt, Steffen Øvre, Simen Lunde, Didrik Sundling(40) og Tommy Larsen.

Innbyttere:
Ole Martin Johnsen, Hamad Naseem, Magnus Andersen, Preben Andersen(26), Christoffer Moe(40).


Trenernes referat:
 
1. omgang: Begynner bra de første 5 min. Da setter vi trykk mot Ullensaker/Kisa og vi kunne fort ledet med et par mål. Etter dette så slutter vi å løpe og innsatsen og duellspillet er lang under pari. De tar ledelsen etter en corner, hvor vi glipper fullstendig i markeringen. Omtrent samtlige sovnet der. Etter dette skaper vi noen halvsjanser til uten helt det store. Så kommer utligningen ved Tommy, og da trodde vi at nå kjører vi over dem. Igjen så får de en dødball som vi glipper utilgjivelig på igjen like før pause, og 2-1 til hjemmelaget er et faktum.
 
I pausen så må undertegnede og assistent Truls Andersen minne laget på 2 vesentlige ting i fotball. Nemlig innsats og duellspillet.
 
2. omgang: Er det et annet mosselag på banen. Vi legger ned en god innsats, og vi er villige til å blø får drakta. Vi kjemper Ullensaker/Kisa i senk, og vi får 2 scoringer signert av Tommy Larsen og Christoffer Moe. Vi kunne fort ha vunnet med et par mål til.
 
Det var deilig med en seier i åpningen, og det var en veldig fornøyd gjeng som satte seg i bussen på vei hjem til Moss.
 
Laget skal ha stor honnør får at de reiser seg i 2 omg, men vi må komme igang fra start, og vi må få til bedre spill. Litt av skylden skal banen ha for at spillet blir som det blir, og det lå nok en del spenning og nerver i forbindelse med serieåpningen.
 
Vil fremheve stopper Christian Orheim idag, som har utviklet seg enormt de siste månedene. Veldig bra Christian.
 
Neste seriekamp er allerede førstkommende tirsdag 20 april. Da kommer våre naboer fra Sprint Jeløy på besøk til oss. Kampstart 1900 på Melløs kunstgress. Da har vi lagt nervene bak oss, og vi håper på et godt lokalderby.
 
Sportslig hilsen
Håkon, Truls. Tor og Stian.