Stabæk ble for sterke

Interkretsserien-2009, 15. runde:

Junior Elite: Stabæk – Moss 6-3  (6-0)

Sted: Nadderud kunstgress 2
Dato: 06.08.2009
Kl: 18.45

Målscorere:
1-0, Ukjent
2-0, Ukjent
3-0, Ukjent
4-0, Ukjent
5-0, Ukjent
6-0, Ukjent
6-1, Vegard Edelsteen
6-2, Tobias Hattevig
6-3, Kristian Evensen

Startellever Moss:
Kristian Bjerke, Mats Kaxrud, Tuncay Øcalan, Andreas Kjærnes, Jørgen Skifterud, Anders Madsen, Daniel Gustavsen, Tobias Hattevig, Vegard Edelsteen, Marius Alexandersen, Ole Martin Skagevagn.

Les også følgende:
Status etter halvspilt sesong

Les fullt referat fra kampen her:

 Toppkampen i junior interkets tosrdag ble aldri spennende. Til det var Stabæk for overlegne i rett og slett alt.
Moss åpnet kampen best og hadde et frispark som Andreas Kjærnes satt i tverrligger og over. Resten av omgangen handler kun om Stabæk.
Særlig det første kvarteret var helt forferdelig for Moss FK ved at Stabæk scoret hele fire ganger.

Moss fant aldri ut at et flott spillende Stabæklag med kvalitetsspillere i alle ledd. Mossespillerene ble rett og slett stående å se på mens Stabæk kunne gjøre som de ville.
Vi kjenner til Stabæk og måten de ønsker å spille på, og da er det bittert at spillerne ikke fulgte kampplan i første omgang. MFK ga bort alt det rommet Stabæk ønsket, dueller ble tapt, bein ble ikke flyttet og passiviteten var til tider stor.
Da dommeren blåste av etter første omgang sto det hele 6-0 til Stabæk.

I pausen ble mossingene enig om at dette ikke holdt mål, og at de kunne så mye bedre. Stolthet var et ord som skulle kjennetegne Moss FK i andre omgang.

Andre omgang senket Stabæk seg et hakk, samtidig som Moss hevet seg et par hakk. Dette første til at andre omgang ble mye bedre fra Moss sitt ståsted.
Vi hadde i andre omgang en mye bedre struktur over hele linja, spillerne flyttet beina fortere og de sto opp på en helt annen måte enn i første.

Vegar Edelsteen scoret Moss’ sitt første mål for kvelden på en meget flott måte. I stort driv fremover mot Stabækmålet så han at keeperen sto langt ute, og fra ca 25 meter fikk ballen en flott bue over keeperen og i mål.
Tobias Hattevig scoret Moss’ andre for dagen da han på flott vis chippet ballen over Stabæk-keeperen.
Moss skulle scoret nok et mål over hodet på Stabækkeeperen da Christian Evensen sendte ballen på en flott måte.

Andre omgang er mye bedre fra vår side. Vi hever oss et par hakk i andre omgang,og at vi vinner den 0-3 skal vi ta med oss videre i høstsesongen.
6-0 i sekken etter første omgang er ikke særlig lystig, og at Moss FK reduserer tre ganger vitner om at det bor en god moral i laget. I stedet for å grave ned hodet i kunstgresset på Nadderud sto vi opp og viste nettopp stolthet som ble pratet om i pausen.

Det var svært god matching Moss FK fikk torsdag kveld, og flere som ikke har vært med så mye fikk smake på nivået i junior interkrets. Disse viste seg frem på en god måte. Både Anders Madsen og Daniel Gustavsen fra guttelaget gjør godkjente prestasjoner. Det samme gjør Ole Martin Skagevang og Mats Stølen fra junior rekrutt.

Det er stor matchfrekvens om dagen hvor kampen mot Stabæk var ukens tredje for mange. Det tar på når vi må avse så mange spillere som vi må til rekruttkamper i tredjedivisjon. Det samme blir det neste uke hvor det er tredjedivisjonskamp både mandag og torsdag, samtidig som vi møter FC Lyn hjemme på torsdag i junior interkrets. Dette er ikke på noen måte et forsøk på å bortforklare hvorfor vi tapte denne kampen. Det har vel ikke vært mange fotballkampene hvor det har vært mer fortjent at det ene laget vinner enn i denne.Stabæk spiilte flott fotball med stor nøyaktighet, stor bevegelse og engasjement.

Mvh
Jonne, Tore og Lars


Neste kamp i junior interkets spilles på Melløs kunstgress førstkommende onsdag hvor FC Lyn kommer på besøk. Kampen har kick off klokken 1945.
Vel møtt!