– Sprint vant fortjent

Av: Ole Andreas Steen

Er du fornøyd med kampen?

– Vi gjør en grei kamp synes jeg, de presser oss godt bakover i første omgang hvor de får to lette mål mot oss. På den ene scoringen så sparker Tuncay ballen til en Sprint spiller som enkelt kunne trille ballen i mål. Når det gjelder den andre scoringen så er det mye rot bak der som PK. Fylling også blir kreditert for, de vinner fortjent synes jeg.

Hva mener du det er som avgjør kampen her i kveld?

– Det må være at Sprint er tunge på dødballer og trygge fremover på banen. Det avgjør kampen at vi stiller med et urutinert og ungt lag i dette oppgjøret.


                                                     (Foto: Alvin Holm)

Du var jo tidligere Sprint-spiller før du gjorde comeback i mossedrakten. Hvordan synes du selv at det var å spille mot tidligere lagkamerater?

– Jeg var litt spent før denne kampen. Men ellers så er dette en match mot en hvilken som helst annen motstander for mitt vedkommende. Om min egen innsats så gjør jeg vel en godkjent kamp synes jeg selv. Det er lenge siden at jeg har spilt hele kamper, men begynner å komme tilbake i form igjen nå merker jeg.

Hvilken spiller på eget lag mener du imponerte best i dag?

– Arnold er jo tryggheten selv bak der. Jeg synes at alle kjempet godt, blir veldig vanskelig å peke ut en som skiller seg litt ekstra ut. Samtlige sto på i dette by-derbyet. Vi stilte med et veldig ungt lag og gjorde det vi kunne for å kjempe om nye poeng. Grunnen til at vi er så reduserte til dette oppgjøret er forde at A-laget vårt har en tynn spillerstall med mange skader, derfor må noen av de beste juniorspillerne spares til viktigere kamper. Eller at spillere på de yngre lagene nedover må benyttes for å kunne stille et godt nok lag.

Var denne kampen et lokalderby verdig, synes du?

– Ja, det synes jeg så absolutt. Det var akkurat sånn et lokalderby skal være, med taklinger og dueller så det sprutet utpå banen der. Det tror jeg de mange fremmøtte tilskuerne også fikk med seg under kampen, avslutter Marius Henriksen til slutt.