Spillere på gjestevisitt

Av: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Karantene

Trener Geir Bakke bekrefter at Jon André Fredriksen kun får en kamp karantene pga de to gule kortene og det
påfølgende røde kortet som han pådro seg under cup-kampen mot Ham Kam i går. Bakke legger også til at når det er avblåst, skal spilleren la ballen ligge i ro. Så dette var unødvendig av Fredriksen.

Debut nr. 1 kommer mot Strømsgodset?

Vår nyervervelse John Andreas Husøy (23) fra rosenes by, Molde, kan få sin debut for Moss FK allerede søndag når Drammens-klubben Strømsgodset gjester Melløs stadion. Mange er selvfølgelig spente på hva denne midtbanespilleren med sin solide erfaring fra tippeliga-fotball vil klare å tilføre
mosselaget.

Debut nr. 2 kommer mot Strømsgodset?

En av våre andre nyervervelser Mahmoud El Haj (21) kan også få sin debut for Moss på søndag.
– Det kan jo hende det, sier Bakke.

Brasilianer på besøk

Det var også en ukjent spiller på besøk i dag som trente sammen med gutta på A-laget.
– Det er en spiller som er på sommerferie hos bekjente i Oslo som ringte og spurte om han kunne få trene med Moss noen dager, forteller en litt hemmelighetsfull Bakke.

Tilbake på gamle trakter

Lislebys venstreback og tidligere MFK-spiller Halvard Lien Simonsen (20), var også å se på hovedmatta blant resten av gutta. Det er ferie i 3. divisjon og Simonsen ønsker å holde formen vedlike.
– Han har spurt om å få være med å trene noen økter med oss, noe vi selvfølgelig sa ja til.
På spørsmål fra undertegnede om han kan være aktuell for Moss FK igjen, svarer Bakke kjapt at ingenting er vurdert eller tatt stilling til på nåværende tidspunkt.

Hard arbeidsmoral kan være resepten

Hvordan skal Strømsgodset slås på søndag, Geir Bakke?
– Spille vårt eget spill med påfølgende hard arbeidsmoral fra hver enkel spiller. Vi må være konsentrerte i hele 90 minutter pluss pluss, samt at vi må være gode både defensivt og offensivt og komme raskere i gang med ballen. Samtlige spillere må gi maksimalt for at vi skal sikre oss tre viktige poeng til søndag, avslutter hovedtreneren.

Skadefri stall

Samtlige spillere i stallen er skadefrie foran søndagens kamp på Melløs stadion.