Spesiell ettermiddag i vente for Ola Lønn Jenssen

Spesiell ettermiddag i vente for Ola Lønn Jenssen

Forsvarsspilleren Ola Lønn Jenssen har vært en sentral spiller på MFKs A-lag i flere år, men nå er det snart slutt. Dagens møte med Bryne blir hans siste kamp på Melløs, før han avrunder tiden i mossedrakta borte mot Nardo neste helg.

Jenssen kom på utlån fra Fredrikstad i 2015, og viste raskt at han hadde mye å bidra med i Moss Fotballklubb. Etter 2015-sesongen gikk kontrakten ut med FFK og Jenssen signerte kontrakt med Moss. Siden den gang har han blitt værende på Melløs, hvor han har fått mange minneverdige opplevelser.

– Årene i MFK har vært preget av oppturer og nedturer, men det er først og fremst oppturene jeg sitter igjen med og kameratskap med mange forskjellige og hyggelige mennesker. Fotballen er fin på det settet. Man kommer i møte med mange artige mennesker med forskjellige kvaliteter, forteller Jenssen, som har én spesiell opplevelse han husker spesielt godt:

– Opphentingen borte mot Kvik Halden, sier han.

Søndag 28. mai 2017 spilte nemlig MFK bortekamp mot Kvik Halden i 3. divisjon, og det er en match som mildt sagt ble underholdende. Mossingene havnet under med tre mål i 1. omgang, men klarte å snu matchen og vinne 4-3 til slutt. En knallsterk prestasjon i seg selv.

3 poeng i fokus

Ola Lønn Jenssen har som alltid lyst til å gå seirende av banen i ettermiddag, men han legger ikke skjul på at det vil gi ham en ekstra spesiell følelse å lykkes i dag.

– For meg er det først og fremst en fotballkamp med spill om 3 poeng, men det er klart det frister litt ekstra å vinne når det er snakk om min siste hjemmekamp. Jeg vil jo at det skal bli en verdig avslutning, avslutter Jenssen.

Kampstart er klokken 18:00 på Melløs. Motstander er Bryne, hvor de tidligere MFK-spillerne Omar Fonstad El Ghaouti og Krister Wemberg får et gjensyn med gamleklubben.

Ola Lønn Jenssen har vel og merke slitt med en liten skade de siste dagene, så det er fortsatt litt usikkert om han blir klar til i ettermiddag. Men det krysser vi selvfølgelig fingrene for at han blir.