Spennende spiss klar for MFK

Spennende spiss klar for MFK

Årets sesong nærmer seg med stormskritt og tirsdag kveld sikret hovedtrener Marijo Jovic seg en ny forsterkning. Det var den spennende angrepsspilleren Garib Gerkondani (21).

Den nysignerte spissen har god erfaring fra både 2. og 3. divisjon. Han har spilt flere sesonger for Tromsøs rekruttlag, og spilte i fjor for 3. divisjonslaget Finnsnes. Men nå har han flyttet på seg og vist seg fram for MFK-trener Marijo Jovic. Det endte med kontrakt for 21-åringen.

– Garib er en spiller som har vært på prøvespill og kan bekle en kant- og spissrolle. Han bringer god energi inn i treningsøktene og er flink til å finne bakrom, skryter Jovic og fortsetter:

– Han er fortsatt ung og har gode muligheter til å utvikle seg enda mer hvis han jobber med kvalitet hver eneste dag. Det er opp til ham selv å vise at han tar nivået, sier MFK-treneren.

Humørspreder fra nord

Garib Gerkondani har klokkertro på 2019-sesongen i mossetrøya. Han regner med å bidra både på banen og i garderoben.

– Jeg tenker det blir en spennende tid fremover. Jeg har fått et veldig positivt inntrykk av klubben og håper på mange positive øyeblikk med Moss i år. Som person er jeg en blid og positivt person, med godt humør. Jeg er en rask fotrapp spiller som er god til å avslutte, sier han i en kommentar til mossfk.no.

Vi ønsker Garib hjertelig velkommen til klubben!