Søndag blir det FOTBALLFEST!

Distriktets næringsliv og Byen Vår Moss B.A vil i samarbeid med Moss Fotballklubb invitere alle fotballinteresserte, familier og alle andre som setter pris på at MFK er i eliteserien, til en gedigen fotballfest f.k. søndag på Melløs – HELT GRATIS!

PROGRAM:

Kl. 1500:
Humlens Vænner spiller og «uterestauranten» vår åpner utenfor hovedtribunen. Her serverer vi reker og drikke til en hyggelig pris. MFK’s samarbeidspartnere har stands og presenterer seg og sine produkter.

Kl. 1630: Showkamp med «gamle» og kjente MFK-stjerner. Nå kan du oppleve Einar, Ole Jonny, Geir, Kremmer’n og alle de andre på banen igjen.

Kl. 1705: Torgeir & Kjendisene spiller gamle svisker, kampsanger og masse annen god musikk fra en mobil scene inne på arenaen.

Kl. 1800: MFK – Bodø/Glimt

Billetter til hovedtribunen legges ut i Moss sentrum fra kl. 1000 lørdag på følgende steder: Amfisenteret i Dronningensgate, Sportcafé i Kongensgate og Dirty Nelly på Øvre Torg. Sesongkort gjelder som vanlig. På ståtribunen er det fri adgang på kampdagen (uten billett). Portene til arenaen åpner kl. 1545.

VEL MØTT TIL ÅRETS FOTBALLFEST PÅ MELLØS!!