– Solid innsats av gutta!

–  Vi vant de fleste 50/50-dueller og flyttet beina tidlig, fort og samtidig. Byåsen fikk sjelden fred til å spille mer enn to pasninger i laget.

– Med den holdningen til forsvarsjobben kommer også mulighetene til å angripe tettere. I første omgang var balansen mellom bruk av bakrommet kontra mellomrommet god og vi fikk flere muligheter. Presset resulterte også i mange dødballer, og når Jon-Andre og Henning leverer disse på sitt beste blir det farlig hver gang!

– I andre omgang burde vi brukt den sentrale midtbanen mer, da kunne vi spilt dem helt i fillebiter. I stedenfor ble vi litt for dårlige til å starte angrep bakfra og litt for glad i den lange pasningen og endte med å spille oss sjøl ut av fasong i steden.

– Men på en dag der man har 5-0 på serielederen etter en times spill er det mye positivt å fokusere på! Marius Gjestrumbakken gjør et flott comeback og midtstopperparet fungerte meget bra. Samarbeidet mellom Henning og Marius Henriksen sentralt var også positivt. På topp gjør spissene manns jobb, ikke minst defensivt!

– Nå skal vi bruke uka godt og forberede oss både fysisk og mentalt på å levere en bortekamp på et annet nivå enn de to foregående, lover Tor Thodesen til slutt.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design