Solberg gleder seg

Thomas Solberg gleder seg til å komme hjem til Moss. Aberdeen-spilleren ventes å være klar for trening på Melløs i slutten av måneden.

– Det skal bli godt å komme hjem igjen. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye fotballår på Melløs, sier Thomas Solberg til mossfk.no.

– Aberdeen spiller cupkamp mot Celtic den 25. februar. Planen er at jeg har pakket ned og solgt unna, slik at jeg kan reise til Norge og Moss den 26.februar, forklarer nyervervelsen til Moss FK.

– Det høres kanskje rart ut at jeg må være i Skottland da jeg ikke spiller. Men situasjonen er slik i Aberdeen at vi har få spillere og liten stall. Jeg er glad alt har ordnet seg med overgangen til Moss. Da kan jeg hjelpe til litt her før jeg reiser hjem, avslutter Thomas Solberg intervjuet på telefon fra Skottland.