Snytt for seieren

I et fantastisk flott sommervær, hadde være gutter tydeligvis bestemt seg for å gå til ferie med 3 poeng. Og nesten alt stemte for oss denne dagen. Vi tok ledelsen etter ca 15 minutter ved Håvard Sakariassen.Et frispark fra Jon Eirik Ødegaard blir stusset videre av Rune Tangen. Returen fra keeper, er Håvard påpasselig frempå, og setter den trygt i nettet. Etter denne scoringen har vi flere store mål sjanser. Haugesund keeperen måtte vise seg fra sin aller beste side, da Håvard headet et innlegg fra Gard.Mot slutten av første omgang, kom Haugesund litt mer inn i kampen, uten at det ble spesiellt farlig noen ganger.
Moss fortsatte og trykke på Haugesund i andre omgang. Simen var blant annet alene igjennom, og ikke engang Haugesund sin keeper viste at ballen traff hælen hans og gikk ut.
4 min før slutt kommer den fatale linjemann avgjørelsen som redder dagen for gjestene. Ett skudd fra 16 meter blir flikket videre av en angriper. Den havner hos en hvitkledd, som rolig setter den forbi Clas. Våre spillere var i harnisk etter den scoringen. De mente at to Haugesund spillere sto i offside. Deriblant mannen som scoret. TV bildene viser derimot at TRE motstandere sto i klar offside posisjon.
At man en dag som dette ikke får med seg tre poeng føles fryktelig urettferdig. Det positive får være at vi styrer hele kampen og er igjen det klart beste laget.Det er noe å ta med seg inn i 12 vefortjente feriedager.Så får vi bare håpe at spillet fortsetter når vi reiser til Alta den 3 august.

Vi i Moss FK vil benytte anledningen til å ønske alle en riktig god ferie, spesielt vår gode og trofaste støttespiller: Kråkevingen.