Snart tilbake i toppform

Jeg har ennå litt å jobbe med før jeg er tilbake i samme formen som før jeg ble skadet, men det blir bedre og bedre. Jeg har spilt en del i de siste kampene, og synes jeg gjorde en god kamp mot Tromsdalen i dag. Nå blir det viktig for meg å trene hardt, så tror jeg det kan bli bra i de resterende kampene av sesongen, forteller Ringberg.

Må vinne på bortebane
Med  nok en seier på Melløs har Markus stor tro på en kvalikplass, men er fast bestemt på at stabiliteten i laget må forbedres.

– Jeg og resten av laget har god selvtillit om dagen, så jeg tror absolutt vi kan klare å ta femteplassen. Hvis vi skal klare det så må vi vinne på bortebane også. Stabiliteten i laget må heves, og vi må prestere like godt mot på bortebane, som vi har gjort de siste kampene på Melløs. Nå venter er spennende kamp borte mot Skeid neste uke, som vi er nødt til å vinne, avslutter den tidligere HamKam-spilleren.