Smaken av en fugl

Av: Redaktør Eystein Simonsen(eystein@mossfk.no)

Vi har sagt det før. Moss vinner jevne kamper i år. Vi har tapt én kamp helt unødvendig, men alle lag går på smeller. Som Bodø på eget gress torsdag. Men det er avgjørende at slike kamper blir unntaket. Det skiller de beste fra de nestbeste. I Adeccoligaen er det lett å bli en middelhavsfarer, i en serie blottet for de helt dårlige og svært gode lagene.

Hett! Vær nådige
Søndag vil heten fortsatt prege Østlandet. At vi kan få opp mot tretti varmegrader, skal man ikke se bort fra. Da er det mellom 40 og 50 grader ute på matta i solsteken! Publikum må derfor være nådige mot kællane. De av oss som har prøvd det selv, vet hvor vondt det er å prestere i en badstue!

Overbevis oss!
Når det er sagt, tror vi kællane nettopp utnytter finværet på eget gress. Spillerne bedyrer at de ikke skjeler til tabellen. Det tror vi ikke noe på, men det er greit å fokusere på neste kamp! For den kommer allerede på søndag. Og motstander Mandalskameratene har fått en særdeles svak start, og vil nok bevise at det er helt feil. Kællane bør nok en gang bevise for seg selv og publikum at Moss ikke taper for svakere lag – lenger. Vi tror de gjør det.

Kjenn smaken av fugl! Støtt kråkene på søndag!