Slo tilbake to ganger og sikret uavgjort

Slo tilbake to ganger og sikret uavgjort

(Brattvåg-Moss FK 2-2) Det ble en skikkelig fotballthriller lørdag ettermiddag. Mossingene kjempet tappert og sikret seg et sterkt poeng borte mot Brattvåg.

Det var forventet at lørdagens match kom til å bli jevn og spennende, og det ble den så absolutt. I 1. omgang lå begge lagene godt defensivt, men det ble ikke skapt så mange målsjanser. Den første ordentlig store målsjansen kom egentlig helt på tampen av omgangen, da mossingene fikk straffespark. Kaptein Thomas Klaussen gikk fram og skjøt, men keeper vartet opp med en god redning. Det sto dermed 0-0 halvveis.

Les kampfakta her.

Tidlig scoring

Etter hvilen var det Brattvåg som kom best i gang. Etter 54 minutter fikk hjemmelaget en god kontring og Emil Dahle utnyttet muligheten på beste vis. Anders Gundersen i mossemålet reddet det første skuddforsøket, men var sjanseløs på returen.

Men det tok ikke lang tid før gjestene fra Moss svarte. Tre minutter senere headet Sanyang inn utligningen og lagene var like langt.

Utover i omgangen var det hjemmelaget som nok en gang gikk opp i føringen, men Moss kom også tilbake. En straffescoring fra Alagie Sanyang sørget for at lagene var like langt.

MFK leverte en meget god sluttspurt, men det ville seg ikke. Det endte 2-2 og et meget sterkt poeng til Moss borte mot Brattvåg.

Se tabellen her.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design