Slo Sprint

– Sprint var klart best i 1 omg, de virket klare til match. De løp mest og de vant flest dueller. Det så ut som om vi tenkte på alt annet enn kampen. Vi var stillestående og vi ungikk dueller. Det var bare flaks for oss at Sprint ikke tok en velfortjent ledelse før pause, sier trener Håkon Johansen


– Vi gjore noen bytter i pausen og justerte enn del ting, og effekten av det så vi med en gang etter pause. Vi begynte å trykke til i duellene, og vi løp mer. Likevel var det Sprint som tok ledelsen etter ett gjennomspill, som gjorde at de kom alene med keeper. Etter dette gjore vi noen bytter til, og da begynte også banespillet og sitte. Vi kom til flere sjanser og det endte med scoringer for Didrik og Marcus (2 mål). Jeg vil ikke si at det var ett rettferdig resultat utfra 1 omgang, men jeg er glad for at vi klarte å heve oss i 2 omgang, og at vi klarte å hale i land seieren. 


Nå tar vi langfri frem til mandag, det trenger vi nå.. Så får vi få til 3 gode treninger før siste seriekamp for sommeren mot Sparta Sarpsborg torsdag 25/6 klokken 1900 på løkenfeltet.


Vel møtt!!


FAKTA:
Sprint – Moss G15 Elite 1-3 (0-0). 
Sted: Amfibanen.
Mål:
1-0 Ukjent.
1-1 Didrik.
1-2 Marcus.
1-3 Marcus.


Laget: Ole M, Jesper, Hasan, Christian, Hc, Olav, Sondre, Alfred, Oskar H, Steffen, Christoffer.


Innbyttere: Ole H, Jørn, Magnus, Hamad, Oscar E, Julian, Simen, Didrik, Marcus.