Slo Østsiden

Været gjorde også sitt til at dette ble en tøff kamp med sterk vind og regn.


 


96-laget møter mange gode lag i årets serie og også denne gang skullle de bryne seg på en godt teknisk og spillende motstander.


 


– Vi kom greit i gang men slet mye med å vinne dueller, og pasningspillet satt heller ikke bra i denne omgangen, og etter ca 20 minutter klarte Østsiden og sette inn 0-1, forteller trener Dag Grønstad.


 


Heldigvis har gutta blitt flinke til å snu og stå opp i slike situasjoner og de klarte å utligne til 1-1 før omgangen var over.


 


– I pausen evaluerte vi omgangen og satte klare mål på hva vi skulle prøve å gjennomføre i andre omgang, og det skulle vise seg raskt at denne omgangen ville de mye mer. Vi begynte å vinne dueller igjen, ble flinkere i pasningspillet vårt og dermed kom sjansene på rekke og rad.


 


– Vi vinner denne kampen 4-2 på en måte det står respekt av. Jeg er meget imponert over absolutt alle som er med idag som tross en dårlig første omgang snur dette totalt i andre omgang.


 


FAKTA: 


Moss FK-Østsiden 4-2 (1-1)


Melløs


Målscorere for Moss : Ulrik Steen 1


                                  Vito Miracco 1


                                  Sondre Roos 1


                                  Fritjof Hagbartsen 1 


 


Moss stilte med følgende spillere: Jonas Grønstad, Simen Madsen,Gard Stølen, Patrick Johnsen, Alex Leirstein, Andreas Baardli, Sondre Roos, Ole Pedersen, Jørgen A. Nilsen, Vito Miracco,Jonas Zachariassen, Ulrik Steen, Fritjof Hagbartsen,Stian Westby, Preben Enerhaugen, Fredrik Christiansen, Jens Norsted