– Skapte uvanlig lite framover


      Lars Øvrebø

– Du scoret MFKs eneste mål i dag og briljerer fortsatt meget bra på sentral midtbane. Hvordan oppsummerer du dette oppgjøret mot Sogndal som nok en gang endte med poengdeling?
– Når det gjelder første omgang så synes jeg at den var jevn mellom begge lag, det er ikke så mye som skjer foran målene egentlig. Vi skaper jo en mulighet men ikke noe særlig mer enn det, men Sogndal scorer på en av sine første muligheter.

– Andre omgang starter vi med noen store muligheter til der vi burde klart å score flere mål enn kun det ene som jeg satte inn på dødball. Etter den scoringen så slipper vi oss litt for mye ned virker det som. Jeg kunne selvfølgelig ønske at det var litt mer tæl i oss på slutten sånn at vi kunne presset litt mer på for å få en scoring til. Vi hadde jo nok av muligheter til å score flere mål, men det var dessverre litt marginer imot oss som det har vært så mange ganger tidligere denne sesongen. Men jeg innrømmer at vi skapte uvanlig lite sjanser i forhold til det vi har vært vant med. Det er jeg ikke fornøyd med!

– Hva tenker du om muligheten om opprykk eller kvalikplass etter dette. Er løpet kjørt?
– Det kan vel i verste fall være kjørt, men vi bør konsentrere oss om å vinne kamper og ikke hvor langt det er opp til en av de fire første plassene på tabellen. Ingenting er umulig. Får vi noen trepoengere til fremover nå, så knapper vi fort innpå lagene foran oss på tabellen, runder en ikke helt fornøyd Øvrebø av.


   Kenneth Kvalheim

– Det virker på meg som det spilles med mindre gnist på hjemmebane enn på fremmed gress. Hva tenker du om det?
– Nei, jeg tror ikke det. Vi møter et solid lag her i dag som er vanskelige og kompakte å spille mot, noe vi også visste på forhånd. Vi er vel i grunnen hakket kvassere etter min mening sånn totalt sett, men det ble for lite trøkk fremover og vi skapte for lite sjanser foran mål. Vi hadde veldig mange dødballer som vi burde klart å få full uttelling på, men sånn gikk det ikke dessverre.

– Hvordan vil du beskrive denne kampen her opp mot de to solide bortekampene som endte med seier mot Hødd og Kongsvinger?
– Vi møtte ett betydelig bedre og solid lag i dag enn i de to bortekampene som du sikter mot. Men med litt mer bevegelse på innlegg med mer folk inne i boksen, så hadde nok denne kampen endt med tre poeng til oss. Det er jeg sikker på.

– Fikk du litt for lite baller å jobbe med i denne kampen synes du?
– Tja… der har vi vel litt å jobbe med hele laget tenker jeg, avslutter Kvalheim kort og kontant.