Skapte nye minner i Kristiansand

Skapte nye minner i Kristiansand

Tre dager med sol, varme, fotballglede, nye bekjentskap og mange nye minner.

MFK Gatelag deltok på Fotballstiftelsens Nasjonale Turnering i Kristiansand mandag til onsdag. IK Start var sportslig ansvarlig og turneringen foregikk på Sør Arena.

Mandagen gikk med til reise, innlosjering, lunch og en tur i dyreparken. Dagen ble avsluttet med bading og grilling på bystranda.

Tirsdag bla gruppespillet gjennomført. Moss FK åpnet med to tap, mot Strømsgodset og Start, men spillerne holdt moralen oppe på imponerende måte. Ettersom de gule og sorte var litt få spillere fikk de låne fra andre lag. Både Fredrikstad, Brann, Strømsgodset, Vålerenga, Stabæk og Tromsø bidro med spillere gjennom turneringen. Tusen takk! Alle gjorde en fantastisk innsats og MFKs egne spillere tok dem i mot med åpne armer.
Dagens to siste kamper endte med seier! Både mot Tromsø og Vålerenga ble det flotte scoringer og tre poeng.

Dermed skulle MFK spille plasseringskamp mot Tromsø, om 9. og 10.-plassen, den siste dagen.

Tirsdag kveld var det middag med underholdning hvor flere av spillerne fra ulike lag bidro med rap, sang og litt stand-up.

Onsdag var det plasseringskamper og finalespill. MFK spilte om 9. plassen mot det nystartede laget Tromsø og det ble en jevn kamp. 1-1 stod seg til full tid og det hele skulle bli avgjort på sudden death. To minutter trengte mossingene på å avgjøre kampen, til stor glede blant spillerne. 9. plass av 15 lag var alle godt fornøyde med. Og ikke minst at moralen og innsatsen hadde vært så bra.

– Jeg er stolt over spillerne som stod på og holdt humøret oppe. De var veldig flinke med spillerne vi lånte og de hadde fokus på å spille som et lag og å være positive uansett. Det ble en strålende turnering for oss, sier trener Morten Giæver.

MFK ønsker ellers å rette en stor takk til Fotballstiftelsen med deres partnere, og IK Start, for tre kjempefine dager i Kristiansand. En vel gjennomført turnering hvor mange nye og gode minner ble skapt.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design