Skal vise seg frem på A-laget

mossfk.no slo av en liten prat med Kristoffer Skavås etter kveldens rekruttkamp mot Askim. Han innrømmer at han er nervøs og spent siden han nå skal på prøvespill for klubbens A-lag.

– Jeg skal gi alt jeg makter og kan, forteller Kristoffer beskjedent. Det har lenge vært en drøm for meg å kunne prøve meg på et så høyt nivå. Det er nå at jeg virkelig får sjansen til å vise meg frem med det som jeg virkelig kan. Så jeg får bare gjøre det beste ut av det, enkelt og greit.

Det har jo gått fort for din egen del. Du kom hit til klubben for drøye to år siden – hva tenker du om det?

– Jeg begynte på Junior KM da jeg kom hit fra Spydeberg. Etter en stund begynte jeg på Junior Elite som spiller i interkretsserien, og nå kan det forhåpentligvis bli A-lagspill på meg. Jeg får håpe at jeg klarer å vise meg verdig en kontrakt – det er som sagt den store guttedrømmen for meg.


       Kristoffer Skavås her i aksjon under kveldens rekruttkamp mot Askim. (Foto: Alvin Holm)

Skavås beskriver seg selv som følgende spillertype:

– Den beste egenskapen min er vel det at jeg løper veldig mye, samtidig som jeg er kjapp og orker mye. Jeg er sta og gir meg aldri i hverken dueller eller i kamp om ballen. Jeg er ikke så veldig høy, noe som jeg savner i forbindelse med hodedueller. Men jeg gir aldri opp uansett, og jeg trår til så fort jeg får sjansen. Så selv om jeg ikke ruver i høyden så vinner jeg en del dueller uansett, avslutter unggutten Kristoffer Skavås til slutt.