Skal trene med A-laget

En meget spennende spiller
Tremålscorer Marius Henriksen har virkelig imponert i rekruttkampene for Moss Fotballklubb denne sesongen.  Han har scoret mange mål og herjer ofte med motspillere. Marius er en spennende fotballspiller som nå skal få sjansen til å vise frem for klubbens A-lag, bekrefter trener Rune Tangen ovenfor mossfk.no etter kampslutt.

Skal prøvespille
– Det stemmer at Marius har vært diskutert i trenerteamet, og han vil snart bli invitert med for å trene med A-laget. Nå som «Mo» og Aleksander Bachke har kommet på skadelisten kan det fort bli tilfelle at Marius får sjansen til å vise seg frem på et høyere nivå enn i 3. divisjon, sier han.

Tangen beskriver den unge spilleren på følgende måte:
– Han er ballsikker med et meget godt overblikk. Han har sterke og gode basisferdigheter, samt at han er lynrask og god til å holde på ballen. En type fotballspiller som er veldig målfarlig enten i sin midtbaneposisjon eller som en hengende spiss.


Marius Henriksen ønsker å spille seg til kontrakt med klubbens A-lag, han er en spillertype som kan ha mye å tilføre spesiellt på den offensive delen i en allerede skadeutsatt spillerstall.  Foto: Alvin Holm

Hovedpersonen selv hadde følgende å fortelle om sine videre planer som fotballspiller:
– Jeg har bestemt meg for å satse for fullt på fotballkarrieren. Jeg føler selv at jeg har fått bevist mye bra når det gjelder formen denne sesongen. Jeg er blitt for gammel for juniorlaget, og da må jeg vise meg frem på andrelaget til MFK for å få sjansen til å prøve meg på A-laget. Det var derfor jeg returnerte til klubben etter et opphold i Sprint i fjorårssesongen. Spillestilen her passer meg utmerket og gjør at jeg får en god utvikling som fotballspiller, runder Henriksen av.

Les også følgende sak:
Målrik seier til rekruttene