Skal skape tosifret med sjanser

Knut Torbjørn er klar i sin tale når det gjelder lørdagens kamp mot Ørn/Horten. – Vi skal skape et tosifret antall målsjanser. Terje får sjansen som spiss, mens Rino er tilbake i mål igjen.

Mot L/F Hønefoss spilte Terje den andre omgangen som spiss, mens Kjell spilte sentral midtbane. Lørdag fortsetter Knut Torbjørn med samme taktikk.
– Militærgutta våre, Simen og Magnus, har fått trent såpass lite, i tillegg til at vi har en del av de faste spissene våre ute med skader. Derfor velger vi denne løsningen. Jeg var ganske fornøyd med de første 25 minuttene mot L/F Hønefoss, hvor vi spilte hurtig og presis fotball. Men vi var for unøyaktige i avslutningene våre.
– Vi bør styre kampen mot Ørn/Horten i mer enn en halvtime og forhåptentligvis skape et tosifret antall målsjanser. Det bør vi ha mot et 1. divisjonslag. Vi skapte seks mot L/F Hønefoss og det var for dårlig, mener han.

MFK stiller med følgende lag mot Ørn:
Rino A. Hansen
Johan Petter Winsnes
Rune Tangen
Jan Tore Ophaug
Hasse Palmquist (Anders Juliussen i 45)
Hans Erik Ramberg
Kjell Olofsson
Gard Kristiansen
Kristian Østli
Terje Høsøien
Øyvind Storflor

På benken:
Anders Askheim
Anders Juliussen
Magnus Amundsen
Simen Brenne

STED: Ø S T F O L D H A L L E N
DATO: LØRDAG 17. februar
TID: 1400

Per Morten, Carsten og Habbers skal er alle med i troppen til rekruttlaget som møter Drøbk/Frogn på Ekholt kunstgress lørdag klokka 1400.