Skal gi alt for sin nye klubb

mossfk.no ønsker skotten Kevin Nicole velkommen til Moss Fotballklubb. Han betegnes som en hardtarbeidende sentral midtbanespiller, og har solid erfaring fra Adeccoligaen etter spill i både Haugesund og Mjøndalen. Han spilte forøvrig cupfinalen for laget fra sildabyen for to år siden.

Hva vet du egentlig om din nye klubb?

– Jeg vet at klubben slet med det økonomiske i fjor, men at alt er blitt ryddet godt opp i. MFK har også flere år bak seg i tippeligaen og er et stort og kjent klubbnavn i fotball-Norge. Nåværende Haugesund-keeper Per Morten Kristiansen og Mjøndalen-stopper Daniel Reinoso har jo en fortid i MFK, og de trivdes veldig godt i klubben.

Har du rukket å danne deg noe førsteinntrykk?

– Det har jeg faktisk gjort – og inntrykket er positivt. Samtlige medspillere og andre personer rundt klubben har vært utrolig vennlige og hjelpsomme, noe som gjør at jeg føler meg velkommen allerede etter fire dager i Moss. Jeg stortrives allerede, forteller skotten fornøyd.


           Her er Kevin Nicol på sin første MFK-trening. (Foto: Alvin Holm)

Hva tenker du om seriepremieren mot Sandnes Ulf?

– Første serierunde blir helt sikkert en typisk krigekamp. Begge lag er ivrige etter å komme i gang med serien etter en lang vinter med trening og tilvenning til nye spillestiler og en del nye ansikter. Men jeg lover at vi skal gi absolutt alt for å ta TRE POENG i morgen når Sandnes Ulf står på motsatt banehalvdel, avslutter en tydelig klar Kevin Nicol.