Skal bidra til å holde mossfk.no i toppskiktet

Av Knut Hovland

Alvin skal fortsatt bidra med stoff til mossfk.no, men han har nylig flyttet til Ålesund og kan derfor ikke følge MFK like tett som han har gjort i mange år. Hjemmesiden til Moss FK har gang på gang blitt kåret til en av de aller beste i landet, uansett divisjon klubben er i, og det er en posisjon Rolf Kristensen er opptatt av å forsvare.

– Hvilke ambisjoner har du for mossfk.no i året som kommer?
– Mange dyktige bidragsytere har gjort mossfk.no til en av landets beste klubbsider. For meg blir det å ivareta denne tradisjonen og samtidig prøve å gjøre noen grep for å heve kvaliteten på siden ytterligere.

– Hvilke endringer kommer vi til å se etter hvert?
– Til sesongstart skal vi ha ny design på plass. Siden er i dag litt teksttung, spesielt forsiden, så bildebruken vil bli bedre og annerledes. Dessuten er det viktig at klubbens støttespillere – sponsorer og annonsører – blir synliggjort på en best mulig måte. Vi har en del ideer på blokka, så forhåpentligvis vil mossfk.no framstå som proff og brukervennlig med nytt utseende.

– Hva tror du om klubbens muligheter i 2014-sesongen?
– Jeg tror klubben vil være med å kjempe om opprykk. MFK hadde en flott høstsesong i fjor under Arne Erlandsens ledelse, og det betyr veldig mye at han er med videre. I tillegg er trenerteamet forsterket med dyktige Ørjan Christiansen. Også spillerstallen ser ut til å bli solid. Her har klubbledelsen virkelig gjort en god jobb. Ellers er det viktig at rekruttlaget rykker opp fra 5. divisjon. Matching på nivå 6 for de nest beste er ikke godt nok. Det blir også interessant å følge juniorlaget i interkretsserien. MFK er gode på talentutvikling, noe Patrick Johnsen og Christian Bretun er gode eksempler på.

– Du er, som Alvin, fra Arendal. Hvorfor dette brennende engasjementet for Moss Fotballklubb?
– Jeg har alltid vært interessert i fotball og sett masse kamper fra tribuneplass i inn- og utland, så det var helt naturlig for meg å oppsøke Melløs da jeg flyttet fra Oslo til Moss i 1997. Jeg fant meg fort til rette både i byen og på stadion, og etter hvert ble det sesongkort og medlemskap i klubben. De siste årene har bare engasjementet økt og økt. Nå bor jeg på Melløs – bokstavelig talt!

– Hva er ditt beste minne som MFK-supporter?
– Jeg fikk med meg perioden med Knut Torbjørn Eggen, med opprykk og fem sesonger i Tippeligaen. Det var en fin tid sportslig sett. 2005-sesongen, da Knut Tørum var trener, var også spennende og morsom. Og selvsagt var ansettelsen av Arne Erlandsen og høstsesongen i fjor ekstremt bra. Har egentlig ingen enkeltkamper jeg vil trekke fram, men håper at jeg om sånn cirka ni måneder kan svare opprykket i 2014 som mitt beste MFK-minne!

– Hvor langt kommer MFK i cupen i år, kan det komme en liten bombe?
MFKs innsats i cupen de siste sesongene har ikke vært spesielt god. Litt bedre i år, kanskje? Tipper 3. eller 4. runde.

Vi ønsker Rolf lykke til med jobben og håper han får mange gode tips fra leserne! Vi sier også tusen takk til Alvin for alt det han har bidratt med i mange år og er samtidig veldig fornøyd med at han fortsatt vil være en del av laget. Alvin skal fortsatt ha ansvaret for MFK på sosiale medier.