Skadestatus

Julle er i utgangspunktet ute for resten av sesongen etter at han pådro seg en strekkskade i låret. Det forteller fysioterapeut Anders Fægri. Les mer om skadesituasjonen i MFK-leiren for tiden.

Julle:
– Han er i utgangspunktet ute for resten av sesongen, selv om det har gått fort fremover siden han fikk strekkskaden. Det er heller ikke sikkert at det dreier seg om en strekkskade. Det er mulig det er snakk om en krampetilstand. Han skal ut på en lang og tung sykkeltur i kveld for å teste låret. Først i morgen får vi svar på hva det dreier seg om. Men i utgangspunktet er han ute for resten av sesongen, understreker Fægri.

Kristian:
– Han trente i dag og er på gang. Nå håper vi han vil kunne være med på et innhopp på rekruttlagets kvalifiseringskamper mot Frigg. Det er viktig for han å ha noe å jobbe frem mot. Men han må nok holde litt igjen i kampsituasjoner.

Svenning:
– Er i trening igjen etter sin smell i hodet.

Kenta:
– Han sliter fortsatt med akilleshælen. Vi regner han nå som ute for resten av sesongen. Det er snakk om en senebetennelse i akillesen, som gjør at han ikke kan yte 100% i kamp. Han er bare nødt til å ta tiden til hjelp. Den alternative treningen han har bedrevet ga resultater, men ikke nok.

Johan:
– Han er på vei fremover, nå seks uker etter at han pådro seg skaden. Arrene er grodd og han kan igjen trene for fullt. Men han trenger tid til å komme seg i kampform. Derfor regner vi han ikke som helt aktuell til helgens kamp mot Lyn.

Neil:
– Trener fortsatt alternativt, men er ute for resten av sesongen.

Hasse:
– Han står nå i helskø for å fjerne ståltrådene i kneet og er fortsatt uaktuell for noen kamper i år.