Skadestatus 13-9-01

Både Svenning og Rune ser ut til å være tilbake i full trening igjen etter de smellene de pådro seg på henholdsvis rekrutt- og A-laget. Begge forventes å være klare til søndagens kamp borte mot Sogndal. Her er fysioterapeut Anders Fægris vurdering av skadesituasjonen i MFK-leiren denne uken.

Svenning:
– Det går bra med han. Det var bare en liten støtskade han pådro seg. Det var en dag med alternativ trening, så gikk det over.

Kenta:
– Kenta trener fortsatt alternativt fysisk for å stramme opp muskulaturen i leggen. Det skal gjøre det ut denne uka. Så får vi se på tirsdag om vi kan la han spille fotball.

Rune:
– Har jogget en del og sier selv at det går bra med ankelen.

Kristian:
– Kjører fortsatt på med teknisk trening. Vi får se om han kan være med å spille noen kamper på rekruttlaget i kvalifiseringen om opprykk til 2. divisjon.

Kasey:
– Klarer fortsatt ikke å trene mer enn en økt om dagen. De dagene det er doble økter, trener han alternativt den andre økta for ikke å bli stiv i låret. Men det skal ikke være noen fare for helgens kamp.

Hasse:
– Vi vurderer noe hvorvidt Hasse skal på sykehus for å fjerne ståltråen i kneet. Vi regner med å ta en avgjørelse på det ganske snart. Det kan virke som om tråden hemmer utviklingen hans.

Neil:
– Samme som før.

For oppsummere så er, per onsdag, Kenta, Kristian, Hasse og Neil, de eneste som er utelukket fra spill på søndag i Sogndal.