Sjansesløseri!

G16 Elite: Moss – Asker 2-4  (2-0)

Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 07.09.2010

Kl: 19.00
Målscorere og Assist:
1-0: Peter Stige (Kristoffer Henæs).
2-0: Peter Stige (Oskar Hansen).


Laget: Ole Martin Johnsen, Jesper Andersen, Jørn Listerud(K), Magnus Andersen, Hc Hansen, Kristoffer Henæs, Sondre Aasen, Thomas Gjestrumsbakken, Oskar Hansen, Peter Stige, Tommy Larsen.


Innbyttere: Jonas Grønstad, Simen Lunde, Christian Orheim, Hamad Naseem, Preben Andersen, Simen Nilsen, Didrik Sundling.


Referat 


1 Omg. Er en meget god omgang fra vår side. Vi ligger fint defensivt i alle ledd. Vi er agressive og gode i 1f rollen. Offensivt så eier vi kampen fullstendig, vi produserer masse sjanser, og det ender med 2 mål.


2 Omg: Der mister vi fullstendig agressiviteten, og vi faller tilbake til gamle synder med store avstander i leddene og vi ruser i 1 f rollen. Vi produserer nok sjanser til å score, men vi er ikke rolige nok i avslutningene våre. Vi har i løpet av kampen tre avslutninger i treverket, og vi er 5 ganger alene med keeper, så vi har nok sjanser til å få seier, men det ville se ikke helt i dag.Vi får ta med oss de meget gode prestasjonene vi hadde i 1 omgang, og ta lærdom av det som skjedde i 2 omgang.


Neste kamp: er tirsdag 14/9 mot Bærum borte klokken 1830.


Sportslig hilsen.
Håkon, Truls, Anders og Terje.