Sikret seg tre nye poeng!

Seriekamp/Interkretsserien
Moss jr – Moelven jr 2-1 (1-0)
Sted: Melløs stadion, løkenfeltet
Dato: 30.05.2007

Målscorere:
1-0, Jacob Mjelde
1-1, ukjent
2-1, Vegard Edelsten

Moss stilte med følgende lag:
Anders Pedersen, Alexander Carnel (K), Erik Halvorsen, Mads Kaxrud, Øystein Jacobsen, Sondre Fylling, Mats Stolinski, Jacob Mjelde, Emil Sætra, Alexander Bache, Ali Ahmed.

Benyttede reserver:
Vegard Edelsten, Bruno, Markus Eliassen

Vi går hardt ut fra start, og presser Moelven bakover på banen. Vi får Moelven spillerne til å løpe mye i mellom, og vi har hele spillet. Guttene våre legger ned en kjempeinnsats, og vi skaper flere farlige sjanser. Vi dobler på kantene, slår fine innlegg og sjansene kommer. Kveldens første mål kommer etter ca. 20 minutter hvor vi starter et angrep bakfra. Fine kombinasjoner og initativ fører til at Jacob Mjelde får stå fritt foran Moelven målet. Jacob plasserer da ballen sikkert nede i venstre hjørne. Vi har nå kampen i vårt spor. Vi lar ikke Moelven få ro med ballen. Guttene er hele tiden tett oppe i spillerne, og takler hardt og kontant. Bak har Erik Halvorsen og resten av forsvaret full kontroll. Hadde vi vært mer nøyaktige og heldige hadde vi etter første omgang puttet 3 eller 4 mål.

Ut til 2. omgang blir vi enige om å kjøre på. Men likevel slipper vi Moelven noe unødvendig inn i kampen. De fikk flyttet laget høyere opp i banen, og satset kun på baller i vårt bakrom. De kommer til noen store sjanser, og vi har regelrett flaks at de ikke scorer på noen av sine de. Likevel får de utligningen sin. En av deres får stå ganske fritt foran mossemålet. Han skyter, og Anders Pedersen gir en unødvendig retur. Moelven er da mer på hugget enn våre gutter, og setter returen i nettet bak Anders. Moelven fortsetter å krige ut omgangen, og det blir skikkelig «hawaii» på Løkenfeltet. Begge lag kommer til flere sjanser, men vi føler likevel at det er Moss som skaper de største. 3 minutter på overtid får vi en corner. Gode innløp, og kriging i boksen gjør at Vegard Edelsten får stå umarkert på 5 meter, og som den notoriske målscoreren han er dunker han den inn med et vakkert hodestøt! Like etter avspark igjen blåser dommeren av kampen. Deilig!

Alt i alt legger guttene ned en kjempeinnsats i dag. Vi på sidelinjen liker spesielt 1. omgangen hvor vi regelrett kjører over Moelven. Det ble tilslutt en krigeseier, men de smaker også meget godt. Moss FKs juniorer viste idag en flott moral hvor vi kommer tilbake og vinner kampen! Som vi har sagt før: vi kan ikke i interkretsserien spasere oss til 3 poeng. Vi er nødt til å kjøre max i hver eneste kamp uansett lag på den andre halvdelen.

Banens beste: Mats Stolinski

Mvh
«Jonne» og Lars

Neste kamp:
Ham-Kam – Moss
Dato: 06.06.2007
Sted: Hamar Stadion
Kl: 19.00

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design