Sikker hjemmeseier

KAMPFAKTA

G13-KM: Moss FK – Ekholt BK 3 -0

Sted: Melløs stadion
Dato: 05.10.2009

Målscorere:
1-0, Jonas Zachariassen
2-0, Jonas Zachariassen
3-0, Jonas Zachariassen


Laget:
Jonas Grønstad, Jens Norstedt,Stian Westby, Patrick Johnsen, Gard Stølen, Ole Pedersen, Sondre Roos, Jørgen A Nilsen, Vito Miracco, Fritjof Habartsen, Jonas Zachariassen, Preben Enerhaugen, Andreas Bårdli, Ulrik Steen.

REFERAT

Vi var klar over at Ekholt var et meget godt lag, et godt spillende lag, Gode med ball og tekniske spillere, her måtte vi finne fram de faktorene som vi har vært gode på i år.  Å vise aggressivitet, låse, rulle ball med gode bevegelser. Kampen lå og vippet en stund med sjanser til begge lag, bl.a hadde Ekholt en god sjanse som keeper Jonas Grønstad heldigvis fikk avverget på en glimrende måte, etter en stund begynner vi å finne roen og vi vinner viktige dueller som igjen fører til at vi ruller opp det ene angrepet etter det andre, og til slutt setter vi 1- 0 ved Jonas Zachariassen.

Vi klarer å fortsette med samme fokus og gutta viser til tider glitrende angrepsspill, vi går til pause med 2 -0. I pausen blir vi enige om en ting, samme fokus som i første og det klarer vi, vi fortsetter der vi slapp og produserer flotte angrep som vi bygger opp med få touch og gode bevegelser og vinner kampen 3 – 0. En gigantisk opptur var det for laget idag som virkelig ville gi publikum god underholdning i et spennende lokaloppgjør. det er vanskelig å plukke banens beste idag, Vito Miracco og Jørgen A Nilsen gjør mye bra fra hver sin kant, Fritjof Hagbartsen, Ulrik Steen og Jonas Zachariassen (som setter inn 3 mål idag), gjør en kanonjobb på topp, Ole Pedersen, Sondre Roos og Andreas Bårdli kriger suverent på midtbanen, Jonas Grønstad som står glitrende i mål og skaper trygghet, når samtidig vår forsvarsrekke ved Gard Stølen, Patrick Johnsen, Preben Enerhaugen, Jens Norstedt og Stian Westby har full kontroll bak så ser vi at dette rett og slett er en kollektiv lagseier hvor absolutt alle bidrar til en sterk hjemmeseier mot en meget god motstander, gratulerer gutta.»

mvh
Trener, Dag Grønstad.